کلوچه با مغز گردو از استاد گرامی جناب آقای طالقانی
کلوچه با مغز گردو
مزاج گرم و تر
مواد لازم:
پودر هل : به میزان لازم
شیر یا آب : یک پیمانه
شکر قهوه ای : به میزان لازم
روغن کنجد : یک پیمانه
پودر گردو : 150 گرم
آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه
روش تهیه:
آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود.
خمیر را به مدت 2 الی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه میدهیم خوب ور بیاید.
شکر قهوه ای را کوبیده، گردو را به شکر اضافه کرده و می کوبیم .
در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم .
بعد از این که خمیر آماده شد, مقداری از آن را برداشته، کف دست پهن میکنیم,
کمی از گردوی آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم.
کلوچه هارا در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم .
این کلوچه جایگزین مناسبی برای کیک و کلوچه های بازاری و صنعتی است.