ارزش غذایی انگور
انگور میوه ای است بسیار مغذی، مقوی روح و روان، ضد لاغری و کم خونی است.
از این میوه به عنوان ضد غم و اندوه نام برده شده است.
انگور مملو از فسفر، پتاسیم، منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم و ویتامین هایی A B C است که به جرأت می توان گفت که انگور بیشتر از سایر میوه ها ویتامین دارد.
قند موجود در آن مستقیم و به آسانی وارد خون می شود و در عضلات و کبد ذخیره می شود. این در حالی است که سایر میوه ها، ابتدا باید به قند انگور تبدیل شوند، بعد مجوز ورود به خون را دریافت کنند.
آب انگور دارای ترکیبات غنی، همچون ترکیبات شیر مادر می باشد و نیز دارای عناصر زیادی ازجمله آهک نیز هست.