پنج اصل تغذیه دکتر روازاده
پنج اصل تغذیه دکترروازاده
1.اصلاح نمک( عدم استفاده از نمکهای صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک دریای مورد تایید دکتر روازاده)
2.اصلاح روغن( عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،… و مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی( گاوی) و روغن دنبه جهت پخت و پز
3.اصلاح آب ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،…) (درصورت عدم دسترسی آب منزل را بجوشانید)
4.اصلاح ظروف( عدم استفاده از ظروف. تفلون، آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،… و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی،برنجی، سنگی،. ..)
5.عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند