مواد لازم :
جوی پوست کنده یا پرک شده یک پیمانه
جعفری پاک شده 200 گرم
هویج فرنگی متوسط یک عدد
پونه کوهی یک قاشق مرباخوری
ادویه شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، زنجبیل به مقدار لازم
روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
لیمو ترش تازه به مقدار لازم .
طرز تهیه :
ابتدا جو را پاک کنید و به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد . سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید . پس از چند جوش خوردن جعفری خرد شده ، پونه کوهی ، نمک ، فلفل و سایر ادویه ها را به آن بیفزایید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید غذا جا بیفتد . سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه مقداری روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید .
خواص :
این سوپ حاوی مواد مورد نیاز بدن بوده و می تواند به عنوان یک وعده غذایی محسوب شود .
این مقدار غذا برای 4 تا 5 نفر کافی است .