حریره فندق از استاد طالقانی
ارسال شده در 26 آبان 1394 توسط سادات در کتاب ازدواج ، زناشویی ،.... استاد طالقانی, استاد طالقانی مدرس و محقق طب اسلامی سنتی
مواد لازم :
پنج عدد مغزفندق خام درشت
دوسوم لیوان آب
یک قاشق غذا خوری آرد برنج قهوه ای
عصاره کشمش دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
مغز فندق را همراه آب ، در مخلوط کن مخلوط کنید ، سپس در ظرف کوچکی ریخته و بعد آرد را اضافه کرده و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد . در این حال حریره را از روی اجاق برداشته و عصاره کشمش را به آن افزوده و صبر کنید تا خنک شود . سپس کودک خود تغذیه کنید .
طرز عصاره گیری کشمش
یک استکان کشمش سایه خشک یا آفتاب خشک را تمیز کرده و بشویید و با یک لیوان آب جوشیده ولرم مخلوط کرده و در مخلوط کن ، مخلوط کنید ، تا به صورت شیره در آید و بعد صاف کرده و سپس مورد مصرف قرار دهید .
توجه : این حریره برای کودکانی که یبوست مزاج دارند مفید است .