1. در وعده سحری از مصرف غذاهای خشک و پر ادویه و تند ، غذاهای سرخ شده و پر چرب و شیرین و همچنین از مصرف زیاده از حد گوشت باید پرهیز نمود.
2. مصرف آب در بین وعده های غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی کار صحیحی نیست زیرا باعث نفخ و اختلال هضم غذا می شود .
3. در این ماه مصرف قهوه ، کاکائو و چای پر رنگ به علت مدر بودن تشنگی را تشدید می کند .
4 . در وعده افطار و سحر حتی الامکان کمتر از غذاهای نشاسته ای استفاده شود زیرا این غذاها برای هضم شدن احتیاج به آب بیشتری دارند .
5. از غذاهایی مانند حلیم ، کله پاچه ، کباب و ماهی به خصوص در وعده سحر باید پرهیز نمود . این گونه غذاهای غلیظ برای هضم ، حرارت بیشتری را به سمت معده جلب می کنند و بدیهی است که با افزایش حرارت معده ، نیاز به آب نیز افزایش می یابد . به علاوه خلط غلیظ تولید شده توسط این غذاها ، در عروق به راحتی حرکت نمی کند و برای حرکت نیاز به ترقیق توسط آب دارد و تشنگی را تشدید می نماید .
ادامه دارد …..