رهنمودهای امام مجتبی علیه السلام درباره ی سفره:
امام مجتبی سلام الله علیه می فرماید: درباره سفره دوازده نکته است که هر مسلمانی باید آن ها را بداند:
چهار نکته فرض لازم ، چهار نکته مستحب و چهار نکته از ادب است؛
اما لازم : شناخت خدا، خشنودی از خدا، بسم الله گفتن (یاد خدا) و الحمدلله گفتن (سپاس داشتن)
اما سنت: دست شستن پیش از غذا، نشستن بر سمت چپ بدن، با سه انگشت خوردن و لیسیدن انگشتان( اگر با دست بخورد)
و اما ادب : از نزد خود خوردن، لقمه کوچک برداشتن ، خوب جویدن و کم نگریستن به چهره دیگران