خواص زیتون از کتاب تغذیه دکتر کردافشاری
بهترین آن , زیتون سبز رسیده است که در آب و نمک پرورده شده و همراه غذا میل شود , که در این صورت تقویت کننده معده است.
زیاد خوردن آن در گرم مزاجان باعث سوختن اخلاط می شود.
بخور زیتون سیاه رسیده با هسته، جهت تنگی نفس و امراض ریه مفید است.
مضر ریه بوده که برای جلوگیری از آن باید با عسل مصرف شود.
ضماد برگ آن, جهت التیام پوست، زخم چشم و ورم های گرم و جویدن برگ آن برای آفت دهان مفید است.
روغن آن ,مسهل قوی بوده و تنقیه آن ,جهت کولیت التهابی و انسدادی، درد کمر و مفاصل مفید است.
چرب نمودن بدن (روغن مالی) با آن, جهت دردهای سرد مفید است.
مصلح زیتون:
مغز گردو، مغز بادام، سرکه ، عسل، شیرینی های طبیعی.