ارزش غذایی موز
سرشار از ویتامین B6، ویتامین C و خون ساز است.
این میوه حاوی پتاسیم، فیبر غذایی، منگنز، آهن و روی است.
عنصر فسفر موجود در آن برای مغز بسیار مفید است.
موز با اینکه دارای عناصر مفید زیادی است ولی از نظر مواد چربی، ترشی، سلولز، کلسیم فقیر است، به همین جهت افرادی که غالب قوت آنها را موز تشکیل می دهد، پس از مدتی اختلالات معدی، سوءهاضمه ، یبوست در چنین افرادی نمایان می گردد و دچار کم خونی و ضعف می شوند.
چنین افراد باید از سایر میوه ها و خوراکی ها که دارای عوامل مفید برای سلامتی هستند استفاده کنند.
موز غالبا برای افراد ضعیف، کم بنیه، لاغر، کودکان، سالمندان ارزش بسیار بالایی دارد.
شیر و موز یک غذای کامل و مقوی است.
علاوه بر ارزش غذایی، ارزش دارویی نیز دارد و برای کنترل اوره خون، بیماران قلب و عروق، رفع اختلالات کلیه مؤثر است.